Veene2 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Czesc, Zrobilem serwis amora zgodnie z poradnikiem: http://www.forumrowerowe.org/topic/152791-serwis-rock-shox-reba-dualair-kompleksowy-serwis-od-a-do-z/ Nowe uszczelki kurzowe, oringi, olej, gąbki itd... Pierwsza przejazdzka i bylo wszystko OK. Niestety od drugiej amor zaczal skrzypiec jak stare drzwi na strych. Najgorsze jest to, ze jak podniose tylek z siodelka i przeniose caly ciezar ciala na kierownice, to amor nie skrzypi. Rowniez cisza podczas uginania, gdy rower stoi. Skrzypienie pojawia sie tylko, gdy siedze na siodelku. Czy ktos sie z czyms takim spotkal? Czy mozecie polecic kogos dobrego w Warszawie, kto serwisowanie RS Dual Air ma w malym palcu? Pomocy!!! czuje sie jakbym jezdzil rowerem za 30 zlotych:((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 A smarowałeś go w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veene2 Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 no jasne. Oringi judy butter, gabki nasaczone, golenie zalane. nie wiem co sie stalo:( nie chce mi sie go znowu rozkrecac, bo troche mi to zajelo i jak widac ze slabym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Na pewno skrzypi amor, a nie siodło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Koledze dziś tez coś strasznie skrzypiało i okazało się, że to przy mocowaniu siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veene2 Napisano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ja ¥€€Π$&$#lę! To siodełko!)) dzięki dzemi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Nie ma opcji jeżeli jest zalany olejem żeby cokolwiek skrzypiało, stukać to tak, ale nie skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi