Gość daw Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Siema 3 tyg temu kupilem rower mtb romet delta i mam wlasnie taki problem ze przy lewym pedale caly czas mi sie odkreca srubka (klucz nasadkowy), co z tym zrobic?
Grabek114 Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Miałem podobny problem z tym że odkręcała mi się korba Spróbuj ją wkręcić na klej do gwintów, dobrze oczyść sróbkę i otwór, posmaruj i solidnie dokręć. Powinno przejść
Gość Daw Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 A zamiast tego kleju moze byc cos innego? bo akurat do najblizszego sklepu z takimi klejami mam ponad 20km, Moze byc np farba w spreyu albo jakis uniwersalny klej do drewna metalu itp ?
kns3k Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Najlepiej KROPELKA. :-) A na powaznie. Klej do gwintu niezupełnie jest klejem, ta masa uszczelnia gwint i zabezpiecza przed odkrecaniem sruby. Kosztuje grosze. A 20km rowerem to gora 45 minut:-) Wysłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
Grabek114 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 A 20km rowerem to gora 45 minut:-) Z odkręcającym się pedałem może być trochę dłużej
Pytanie
Gość daw
Siema
3 tyg temu kupilem rower mtb romet delta i mam wlasnie taki problem ze przy lewym pedale caly czas mi sie odkreca srubka (klucz nasadkowy), co z tym zrobic?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.