swimfan Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam, posiadam rower Gary Fisher Hoo Koo E Koo wychodzi że model taki :> *http://www.bikepedia.com/quickbike/BikeSpecs.aspx?Year=2006&Brand=Gary%20Fisher&Model=Hoo%20Koo%20E%20Koo&Type=bike zamontowanymi sterami VP-A76C. Przekonany byłem, że to stery półzintegrowane, proszę o potwierdzenie ze to zwykłe ahed. W miare mozliwosci proszę o podanie zamiennikw do tej ramy, myslem o PIG DH PRO (czy warto). Założenia do sterów: - łożyska maszynowe, - jazda rowerem głównie w terenie powiedzmy enduro chciaz ta rama mało sie do enduro nadaje;/ (błoto,las itp) - użytkowanie praktycznie cały rok - cena do 300zł - stery nie muszą być lekkie bo sam lekki nie jestem:) - rocznie robię na tej ramie 3-4 kkm ( tak zeby z 3 sezony wytrzymały)
swimfan Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Napisano 30 Kwietnia 2014 Rozumiem ze pig dh pro beda pasowaly. Patrzac na dolną miske czy tam jest łozysko czy wianek?Jezeli lozysko to czy jest mozliwosc wymiany itp o ile takie gdzies bedzie mozna dokupic.
swimfan Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 pig dh pro.super stery mam jeszcze pytanie w PIG DH PRO jest opisane materiał: miski dolna kuta z CR-MO wciskana na głębokość 12mm (Deep Cup)czy to Deep Cup 12 mm, czy dla mojej ramy bedzie pasowało(gary fisherHKKO)?troche nie wiem jak to zmierzyc w swojej ramie na ta chwile nie mam zdemontowanych starych sterów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.