ascetoholix Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam Mam takie pytanie : mialem napompowana opony do 6-7, troche mi spadlo i chcialem dopompować do 8,5 ( opona ma zakres 6-10) napompowalem do 8 dochodzi powoli do 8.5 a tu nagle powietrze tak jakby powolj zaczyna schodzic nawet jak nie pompuje a gdy pompuje spada jeszcze szybciej.spadlo do 5 i teraz przy 6 barach to sie dzieje. Z druga opona to samo, co robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Sprawdzić inną, pewną pompką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 zdejmij opone, obejrzyj, nałóż, wlej nowe mleczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jakie mleczko? Po ciśnieniach widać że to opony szosowe. Tak jak poprzednik napisał, sprawdź inną pompką, jak dla mnie to najbardziej prawdopodobne. Możesz też wymienić dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.