KAMIL0S Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mają dać radę w górach, nie jakieś szaleństwa ale mają hamować. Wazę 80kg, warto za około 100 używane komplety z klamkami? Obecnie z przodu mam Hayes Sole a na tyle mechaniczne shimano i mechanik blokuje koło bez problemu gorzej z Sole. Wiem że tamat poruszany nieraz ale może jest więcej osób teraz które miało do czynienia z jednymi i drugimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 J3 nie są takie złe jak sie o nich pisze, jeżeli kupisz sztuki które nie wymagają serwisu spokojnie ci wystarcza a przy dobrych klockach są bardzo dobre. Ale jednak miałem J3 i zaczęły mi sie rozłazić w rękach ... niestety, mimo że ciągle działały dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jeżeli ma być budżetowo to proponuję minimum BB7 lub z hydraulików Shimano M596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Juicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Pod warunkiem ze jest on sprawny lub po serwisie, inaczej bym go nie brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi