KAMIL0S Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Mają dać radę w górach, nie jakieś szaleństwa ale mają hamować. Wazę 80kg, warto za około 100 używane komplety z klamkami? Obecnie z przodu mam Hayes Sole a na tyle mechaniczne shimano i mechanik blokuje koło bez problemu gorzej z Sole. Wiem że tamat poruszany nieraz ale może jest więcej osób teraz które miało do czynienia z jednymi i drugimi. Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 J3 nie są takie złe jak sie o nich pisze, jeżeli kupisz sztuki które nie wymagają serwisu spokojnie ci wystarcza a przy dobrych klockach są bardzo dobre. Ale jednak miałem J3 i zaczęły mi sie rozłazić w rękach ... niestety, mimo że ciągle działały dobrze. Cytuj
afly Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Jeżeli ma być budżetowo to proponuję minimum BB7 lub z hydraulików Shimano M596 Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Napisano 1 Maja 2014 Pod warunkiem ze jest on sprawny lub po serwisie, inaczej bym go nie brał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi