4Shatan Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie z rana. Jako że zbliża się weekend dla nie których długi lub dłuższy, chciałbym wybrać się na dłuższą wycieczkę rowerową. Chciałbym byście się wypowiedzieli na ten temat. Gdzie ostatnio byliście na roweruch , gdzie warto pojechać. Interesuje mnie wycieczka nie tylko w okolice Tyńca. Najlepiej gdzieś dalej. Mam plany by pojechać gdzieś na dwa dni, proszę o jakieś propozycję , plener, ładne widoki, fajna trasa, co polecacie gdzie się wybrać???. Start z Krakowa, który kierunek obrać ? Panowie i Panie, znalazłem dość ciekawą trasę z Krakowa do Czorsztyna. Pytanko do bikerów, ktoś próbował już takiej trasy??, szukam najlepszej trasy do Czorsztyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Coś więcej napisz odnośnie roweru. To istotne bo można przedostać się przez Gorce. Jeśli tylko szosa to będzie mniej atrakcyjnie ale też odpowiedni wariant można opracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Aktualnie na stanie dwa rowery, Trek Superfly 6, i Hexagon x5 custom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mając do dyspozycji takiego Trek'a najfajniej przedostać się przez Gorce. Na pewno nie wyjdzie dłużej. Szkoda tylko, że praktycznie codziennie pada i błota trochę będzie. Cały czas szosą też się da tylko trzeba by jechać przez Kamienicę a potem odbić w rejon przeł. Młynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie z rana. Jako że zbliża się weekend dla nie których długi lub dłuższy, chciałbym wybrać się na dłuższą wycieczkę rowerową. Chciałbym byście się wypowiedzieli na ten temat. Gdzie ostatnio byliście na roweruch , gdzie warto pojechać. Interesuje mnie wycieczka nie tylko w okolice Tyńca. Najlepiej gdzieś dalej. Mam plany by pojechać gdzieś na dwa dni, proszę o jakieś propozycję , plener, ładne widoki, fajna trasa, co polecacie gdzie się wybrać???. Start z Krakowa, który kierunek obrać ? ... Zerknij tu http://polskanarowery.sport.pl/blogi/roweroweemocje?page=2 Kilkanaście tras w rejonie Krakowa z mapkami opisami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Shatan Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 @beskid błoto raczej mi nie straszne, dziś jestem po pracy, ale jutro przysiądę na necie i zrobię sobie mapkę którędy dokładnie jechać, na pewno skorzystam z twoich rad. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jeśli idzie o teren to wielkiego wyboru nie masz. Rejon Tabołowa - Turbacz - i dalej przez Długą Halę zjazd na przeł. Knurowską. Potem już tylko szosa. Jeszcze lepiej by było z Lubomierza trawersem na Jaworzynę ale ta opcja po deszczu jest w pewnych fragmentach mało realna do podjechania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.