Cybula Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Jakie były wasze najdłuzsze wyprawy? Ile km zrbiliscie najwiecej? Ja sie pochwale, ze pobilem wczoraj moj rekord odleglosci. Tak jak sobie postanowilem, tak pojechalem. Gdynia - Darłowo - Gdynia tylko na rowerze. Dystans : 389km Czas : 16h 20 min Śr. predkość : 23,7km/h Był niezly hardkor. Wyjechalem o polnocy i wrocilem o 19 30 do domu. Prawie ciagle padał deszcz, 4 razy bylo oberwanie chmur (jakby szklankami wody po mnie lali), ale bylo ciekawie. Zrobilem sobie zarcia, na ktorym bym przezyl 3 dni bez wysilku fizycznego a i tak musialem jeszcze wydac okolo 10 zl na jedzenie i 15 zl na 3 redbule w jakims miasteczku 20km od lęborka pogadalem z dwoma menelami, jeden mi sie zaczal zwierzac z jego przygod seksualnych... . Nawet nie sadzilem ze bede w stanie chodzic nastepnego dnia, a jakos normalnie moge wchodzic po schodach do pokoju Jestem z siebie dumny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Cybula jeżeli robiłes to na góralu to wielkie GRATULACJE - Twój dystans robi wrażenie. Ja tyle to chyba nigdy nie zrobie bo nie będzie mi się chciało aż tyle jechać. A jazda w deszczu w sumie chyba pomaga przy takich dystansach, gdyż ja swój rekord 200 km też robiłem w deszczu i czułem się znakomicie. A w czwartek ruszam w końcu (chyba) w okolice Darłowa, ale ja będę miał do pokonania tylko 280 km. A tak wogóle to już był na tym forum taki temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 świetny dystansik jak na rower XC, a oponki jakies specjalne slicki, czy zwykłe terenowe ? a temat niby był, ale zaginął a co chwile czyta sie ze ktos robi sporą traske. ja wczoraj pobiłem swój rekord życiowy i wynosi on obecnie 254,01km w 11h17min14sec. Trasa biegła z Jankowic do Krakowa i powrót przez góry, i te góry nieźle wymęczyły, nastepna bariera to 300km i tym razem bedzie to na pewno trasa wgłąb Polski, szkoda sił na takie wyjeżdżanie i zjeżdżanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Temat dotyczy dystansu wypraw czy dziennego dystansu ? Jeśli opcja pierwsza to ok, jesli druga to temat podepne pod już istniejący o max dziennym przebiegu. Tak czy inaczej cybula szacuneczek 16 lat i prawie 400km w ciagu dnia. Co do najdłuższych wypraw to kumpel z którym jade na nordkapp w zeszłym roku w szwecji spotkał japończyka, który właśnie jechał dookoła świata rowerem. Co do dziennego max'a to rekord został ostatnio pobity przez osobnika z olsztyna o ile dobrze pamietam wynosi 852km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukarski Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 mój dotychcsowy dzienny rekord to jakieś 465 km traska gorzów-dziwnów-gorzów wyjazd o północy powrót tego samego dnia o godz 23 oczywiście na mtb z pełnym obciążeniem czyli sakwy i to w pojedynke żeby nie czuć bólu w nogach co kilkanaście kilometrów zamrażałem sobie kolana jakimś środkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiesis Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 no niezle chlopaki. ja poraz pierwszy mialem 18 lat i pojechałem 230 km z Bielska do Brzozowa w Bieszczadach. 1,5 tygodnia temu jechałem z Krakowa tez do wioski w Bieszczadach 225km w 13,5h samej jazdy. przy czym z odpoczynkiem bylo 2-3h wiecej. pytanie: czy te dane podajecie z rowerem obciazonym sakwa, czy tylko z magazynem jedzenia? p2 : czy jechaliście szosowym, czy główną drogą ja robie te odleglosci z sakwa wypelniona rowniez ciuchami. jade po gorach. w najblizszy czwartek wracam do kraka albo do bielska rowerem. zdziwilo mnie ze wyjezdzacie w nocy. wrecz o polnocy. czyli swiatelka wlacz. moze i ja tak pojade? główną drogą z Rzeszowa do Krakowa? co uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 to zapraszam na supermaraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No zrobilem to na swoim Unibiku na oponach semi slickach. Jakos sie udalo, na wakacje moze zlamie 500 jednego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.