robertd12 Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam, Posiadam Epicona LOD z 2009 albo 2010 roku. Czy można gdzieś dostać od niego uszczelki?Zdjęcia amorka zamontowanego na rowerze jakby pomogło w określeniu rocznika: Pozdrawiam serdecznie Cytuj
MokryxD Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Jeżeli mówisz o uszczelkach kurzowych tu tutaj http://activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne/uszczelki/_uszczelka-przeciwkurzowa-raidon-epicon-axon/153 A reszta uszczelek z tego co wiem jest normalnie dostępna w każdym bardziej ogarniętym sklepie hydraulicznym. Cytuj
robertd12 Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Bardzo dziękuję za link. Zamówiłem u Activii te uszczelki. Uszczelki pasują, a także muszę napisać, że sprzedający jest mega uczciwy, szybki w działaniu i bije od niego pełen profesjonalizm. Także wszystkim poszukującym uszczelek do Epicona mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep - Activia.sgl(peel) w razie jakby link wygasł kiedyś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi