Pawel9016 Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam niedawno nabyłem moja 1 prawdziwa tarczowka i mam kilka pytan dostalem oferte na kupno za prawie darmo płynu D.O.T 5.1 czy 5 nie wiem dokladnie ale w kazdym razie jest to 5 .na hamulcu pisze ze mozna wlewac tylko dot 3-4.wiec mam pytanie czym te doty sie wogole od siebie roznia i co ten dot 5 ma w sobie takiego dlaczego nie jest wymieniony w instrukcji ?jest bardziej zrący ? wczesniej jezdzilem na mineralu w moich magurach wiec nie znam nie na syntetykach a tak wogole to co by sie stalo jakbym nalal do hayesa mineralny plyn ? z gory dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 chodzi o max. temp. pracy dot 3 - 230 stopni dot 4 - 260 stopni dot 5.1 - niepamiętam bierz 5.1 jesli masz mozliwosc tak pozatym 0.5 l dot 4 na stacji benzynowe kupowałem dwa dni temu za 12 zł więc to zaden wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.