Gość Monolka Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Zacznę od tego, że jestem użytkownikiem roweru stacjonarnego, więc nieco inna materia, ale mam nadzieję, że rowerzyści są w stanie udzielić mi jakiejś porady Mam 173 cm wzrostu i ważę 84 kg. A moje życie to stan "przed odchudzaniem" i "w trakcie odchudzania". Z sukcesami na koncie. I ..... z efektem jojo również na koncie Od 2 miesięcy jeżdzę na rowerze stacjonarnym 5 razy w tygodniu. Średnio 60 do 70 minut. Przejeżdzam 34-38 km z różną prędkością (np. 4 minuty okolo 40 km/h , 20 min. 34km/h itd.) Po treningu 10 min. ćwiczenia rozciągające. No i właśnie... waga nie ruszyła się nawet o kilogram. Diety jako takiej nie mam bo to droga bumerangu. Jem w zasadzie co dzień podobnie: śniadanie: 2 bułki z serem/wędliną/dżemem/pomidorem etc. obiad: 3 średnie ziemniaki, mała ilość mięsa (nie przepadam), gotowane warzywa/buraczki, czasem jest to zupa z gotowanym mięsem lub spaghetti. 2h po obiedzie: kawa + 2 kostki czekolady/2 delicje (tak aby słodycze nie przekroczyly 150 kcal.) Wydawało mi się, że waga spadnie. Niestety nic się nie dzieje. Czy ktoś może wyrazić swoją opinię, czuję się bardzo, bardzo zdemotywowana..
Klosiu Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.