Mytnik Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam. Zbliża sie dlugi weekend, w zwiazku z tym chciałbym wybrac sie rowerem gdzieś dalej. Czy mogli byście polecić jakieś ciekawe trasy dla kogos początkujacego w okolicach Żywca, Bielska. Dodam,że dojechalbym pociągiem wiec początek wycieczki gdzieś w okolicach dworca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Nie wiem na ile jesteś początkujący i co za rower posiadasz ale z Żywca możesz się dostać na Skrzyczne przez Lipową bardzo dobrej jakości drogą górską. Od razu mówię, że nie jest lekko a całość dystansu to blisko 20 km. Co dalej tego nie wiem bo nic o sobie nie powiedziałeś. Na pewno jest kilka opcji zjazdu od razu do Szczyrku lub przez Male Skrzyczne a potem powrót. Czy jesteś w stanie jechać dalej na Malinowską Skałę i potem czerwonym na przeł. Salmopol i zjazd do szczyrku tego nie wiem. Poglądowo obejrzyj sobie filmik (wpisz Skrzyczne-Lipowa Ostre) ze zjazdu na YouTube właśnie tą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haris22 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ja mogę polecić trochę fajnych tras w okolicach Żywca, ale bardziej szosowe, bo takimi jeżdzę ze względu na mój rower trekkingowy, szukam też chętnych na wspólne wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.