Halbart Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich szczerze to mam konkretne pytanie na ktore juz szukalem odpowiedzi ale czytajac przez dwie godz posty nie znalazlem konkretnego TAK lub NIE a mianowicie kupilem Giant PELOTON SUPER LITE za smieszne pieniadze tyle ze detki sa w oplakanym stanie rozmiar na nich widze 700x22c szukalem i znalazlem ale sa strasznie drogie sa natomiast znalazlem 700x23c o wiele tansze, teraz pytanie czy owe detki beda pasowac do w.w felg i czy opony musze dobrac takiego samego rozmiaru czy inne. Z gory dziekuje za odp.
johnny606 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 dętki mają Zakres szerokości, ponieważ mogą dość mocno się rozciągać, np.: schwable sv15 700x18-28c tymbardziej w szosie, gdzie 5 atmosfer to mało. tamta też będzie Ci pasować, widziałem kiedyś jak ktoś upakował 45kę do opony 23 O_o
seraph Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Dętki ,jako że są z gumy, można wkładać z pewną dowolnością. Możesz włożyć dętkę 700x23c do szerszej opony )oczywiście z granicach rozsądku), a nawet upchać ją do takiej o kilka mm węższej. Ludzie do kół 28' aplikują dętki 26' i śmiga
Halbart Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich szczerze to mam konkretne pytanie na ktore juz szukalem odpowiedzi ale czytajac przez dwie godz posty nie znalazlem konkretnego TAK lub NIE a mianowicie kupilem Giant PELOTON SUPER LITE za smieszne pieniadze tyle ze detki sa w oplakanym stanie rozmiar na nich widze 700x22c szukalem i znalazlem ale sa strasznie drogie sa natomiast znalazlem 700x23c o wiele tansze, teraz pytanie czy owe detki beda pasowac do w.w felg i czy opony musze dobrac takiego samego rozmiaru czy inne. Z gory dziekuje za odp. Ok dziekuje za odpowiedz , nie chce nikogo meczyc ale dla scislosci opona 700X23c bedzie na 100% dobra Jeszcze raz dzieki za odp
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.