adammat Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Od około miesiąca - dwóch jeżdżę na tym kasku, sprawuje się całkiem w porządku. Przede wszystkim nie przeszkadza zbytnio w jeździe. Wcześniej miałem Giro Skyline'a, który też był ok, jednak w mojej opinii do Speca się nie umywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 To wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jeśli masz jakieś pytania - pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob99 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Od około miesiąca - dwóch jeżdżę na tym kasku, To niebywałe, możesz rozwinąć? Nigdy na kasku nie jeździłem, stąd pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Skrót myślowy rzecz jasna . Co nie zmienia faktu, że swego czasu jechałem na kasku, tyle że nie na tym . Dodam, że kask wówczas jechał po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi