spytrec Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Hej ho! Wybieram się na majówkę do Żywca z rowerem. Jakie fajne szlaki górskie w rejonie beskidu żywieckiego i śląskiego możecie polecić? Fajne czyli ponad większość czasu w siodle, bez ekstremów Mogę dojechać w dowolne miejsce samochodem z rowerami na dachu więc punkt startu nie ma znaczenia, fajnie, aby szlaki były zapętlone (sensowny powrót do samochodu). Mile widziane ślady GPS (pliki GPX) lub linki do stron skąd mogę pobrać ślad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simasted Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jeśli chodzi o Beskid Żywiecki to osobiście mało go zna, ale w zeszłym roku miałem okazję wybrać się rowerem na Rysiankę. Wspaniała widokowo, zróżnicowana technicznie trasa. Ja się zakochałem w Beskidzie Żywieckim. W załączeniu krótki film poglądowy. Polecam i zapraszam do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.