viperbialystok Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam jeżdżę rowerem unibike viper, model z 2011 roku. Do wymiany amorka z przodu przymierzałem się od kad zacząłem jeździć w teren, bardzo słabo radzi on sobie na większych nierównościach, wręcz nie radzi. Nie ma wielkiego zdziwka, to cross. No ale bmw przyczyniło się do przymusowej wymiany. W związku z tym pytam was jaki amor będzie w miarę dobry w teren i szosę .nie ukrywam że cena też jest bardzo istotna. .niestety nie stać mnie na kupno nowego roweru dlatego kombinuje . Bazę robie na szosie więc najlepiej aby miał blokadę.. Z góry dziękuję za rady pozdrawiam.
barbapapa11 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Epicon albo recon, moze uzywana reba czy fox. Chyba, ze niebzalezy ci na wadze to tora albo raidon. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
viperbialystok Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Napisano 28 Kwietnia 2014 Waga jest dla mnie istotna.. na allegro jest kilka używek recona, może zdecyduje się na używany....
Root Admin Mieciu Napisano 28 Kwietnia 2014 Root Admin Napisano 28 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.