Mateusz5042 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 WitamChciał bym wymienić dół po tym jak pękła mi korona w amortyzatorze Manitou elite TPC Lockout 100m. Jaki dół mogę dobrać do tego amortyzatora, na co mam zwracać uwagę?Mam też takie pytanie za ile mogę sprzedać ewentualnie górę ze sprężyną i tłumikiem(trzeba wymienić tą górna uszczelkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Heja - musisz szukać goleni pod średnicę 28,6 mm. Mi to wygląda na Axela , także będą pasowały golenie właśnie od Axela i chyba od Skareba .A jakbyś chciał się pozbyć góry to ja chętnie .... choć jak teraz zerknąłem to raczej jest to Black czyli dolne golenie 30,00mm Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez artofnois Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja sobie tak jednego mańka naprawiłem Przewierciłem i skręciłem. Jednak nie ma w tej chwili jego zdjęć. Odnośnie kupna goleni dolnych ... marne szanse być coś dostał wiec pewnie wymiana widelca na nowy cie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Tak dla porządku pękniętą masz podkowę a nie koronę. Korona to element w który wchodzi rura sterowa i górne lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz5042 Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Heja - musisz szukać goleni pod średnicę 28,6 mm. Mi to wygląda na Axela , także będą pasowały golenie właśnie od Axela i chyba od Skareba .A jakbyś chciał się pozbyć góry to ja chętnie .... choć jak teraz zerknąłem to raczej jest to Black czyli dolne golenie 30,00mm A ile byś dał za górę? Bo bym mógł sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 jam możesz to podaj średnicę górnych lag -szukam góry do Axela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Mi to nie wygląda na Axela, Axel miał golenie stalowe, a te ze zdjęcia są alumminiowe anodyzowane - czyli Skareb lub Black - Ale raczej Black, Skareby nie miały sprężyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Raczej Black - zasugerowałem się pokrętłami , Skareb nie miał chyba nigdy 100mm skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Skareb miał 100 mm skoku, miał nawet wersję IT ... ale korona Skareba ma inny wygląd. To jest po prostu Black ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi