alienowy Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam, Na wstępie pragnę się przywitać. Nazywam się Ariel lat 28 pochodzę ze Śląska i od dłuższego czasu rozglądam się za rowerem dla siebie. Niestety wiedza na temat sprzętu rowerowego jest bardzo niska w moim przypadku i chciałbym zdać się tutaj na Was. Rower będzie mi służył w głównej mierze do wycieczek górskich jak i poruszania się po śląskich lasach czy drogach rowerowych, czyli uniwersalny. Budżet jaki chcę na to przeznaczyć tj. max 5000zł, zależy mi na bardzo dobrym rowerze, który będzie dawał przyjemność z jazdy, a nie tak jak mój poprzedni rower za 1000zł, gdzie po 20km wszystko mnie bolało, natomiast jak wsiadałem na rower kolegi to istna przyjemność z jeżdżenia. Wzrost: 179cm Waga: 88kg Proszę o jakieś cenne informacje, mam jeden rower na oku w Galerii Katowickiej, z tego co pamiętam tj Merida za 4400zł, ale nie jestem w stanie powiedzieć teraz jaki to model. Mimo wszystko liczę na waszą pomoc i chętnie odpowiem na każde pytanie w miarę możliwości czasowych.
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.