Mateuszhandzlik Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W dniu wczorajszym 26.04.2014 został skradziony rower firmy kellys sabotage w Pszczynie przy ul.Katowickiej około godziny 21.20 . Został on wyrwany z bagażnika rowerowego (na hak) który był przypięty i zabezpieczony na terenie posesji z zamkniętą bramą, został wyrwany na siłę z bagażnika wraz z nim zostało skradzione koło z drugiego roweru. Złodziej był sam tak wynika z monitoringu rower przerzucił do sąsiada a później przeszedł przez płot i wyszedł bramką.Jest zapis z monitoringu postaram w jak najkrótszym czasie sie go wam udostępnić.Rower był doposażony w licznik rogi (karbonowe), kieszeń pod siedzeniem (marki kellys), pedały spd, lampki , na kierownicy była też zawieszona nerka. rower jest na osprzęcie shimano xtr (korba przerzutki, hamulce ) amortyzator to Fox 32 Float Factory FIT CTD 3 Remote - Kashima Coat, 100mm, air / Remote Lockout Za znalezienie roweru i wskazanie sprawcy kradzieży jest wyznaczona nagroda w wysokości 2000 zł Kontakt pod numerami telefonów:Ja Mateusz 696046356Tomasz (tata) 604454449lub e-mail:t.handzlik@tomhan.plmateusz.handzlik@vp.pl Prosiłbym też o jaknajszersze udostępnianie tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 łapy uać przy barkach takim to mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danielpless Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Kolego dzisiaj ok 21:20-25 taki rower stał pod sklepem Euro na końcu ulicy studzienickiej. Jak się nie mylę jest tam monitoring. Pwodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Wspolczuje, ale tylko debil ukradlby rower i jezdzil z tym samym miescie... Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit185 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Chyba, że jakaś pijacka morda zajumała rower i sprzedała na szybko byle komu by mieć na wino. Ja bym to sprawdził Czasem złodziej kradnie nie mając pojęcia o wartości danej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Masz ten film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack77 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 CZeść, mi też skradziono w ostatnich dniach rower MERIDA MATTS 40-D w kolorze czarno pomaranczowym z piwnicy z bloku w Pszczynie, moze to ten sam złodziej? Masz jakies tropy czy cos? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jakies wiesci? Monitoring? Czy dla dobra sprawy nie publikujesz materialow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi