NowyUser99 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Mam pytanie o widełek jak w tytule. Jest to produkt nowy na rynku, nie ma jeszcze żadnych testów, a więc ogólny brak opinii na jego temat. Szukam taniego następcy mojego XCMa więc kombinuję. Będzie to dużo gorsze od Raidona? Inna sprawa, że produkt SR Suntour nie występuje w czerni co nie bardzo mi pasuje w czarnym rowerze z szarymi akcentami. Dokładnie chodzi mi o: http://allegro.pl/spinner-300-air-29-z-manetka-1910g-xc-mtb-kolory-i4164572241.html http://www.spinner-usa.com/en/products/?method=detail&aid=425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Miałem , sprzedałem, nie polecam. Działa gorzej od Raidona , ma b.słabe uszczelki kurzowe i szybko łapie luzy . Poniżej 10* ostro zamula przez gęstniejący olej w tłumiku a tłumik jest nie rozbieralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Wyszło tak, że i tak go kupię. Niestety Raidon jest prawie nie do dostania. Najwyżej będzie zwrot. Poza tym i tak będzie lepszy od XCMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 i jak sprawuje się Spinner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Kurczę dawno mnie tu nie było... A widełek działa. Nie było źle jak na tanie i pierwsze powietrze Teraz będę sprzedawał jednak. Myślę o czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 a coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Osobiście byłem zadowolony. Jak się cudów nie spodziewasz to jest bardzo dobry. Łapie nierówności. Sprzęt za 5000 to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 szkoda tylko że nie jest dostępny u nas z manetką blokady na kierownicy... a możesz mi zmierzyć dokładnie odległość od osi do początku rury sterowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jak to nie! Przecież ja mam z manetką na kieratę Co zmierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) a gdzie kupiłeś z manetką? ja już się z dystrybutorem na PL kontaktowałem nawet i napisali mi że jedynie bez manetki w PL dostępny. i nigdzie z manetką nie udało mi się znaleźć... co zmierzyć? ile jest od osi koła do początku rury sterowej (od jej dolnego końca wchodzącego w główkę ramy)... Edytowane 20 Lutego 2015 przez marco1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Na zamówienie miałem sciągnięty przez znajomy sklep ale wtedy nie było takich jaj tylko z magazynu wysłali To rarytas posiadam. A ja rok temu bez problemu kupiłem... 49cm. A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 w tej chwili mam Suntoura 63mm skoku. jak zmienię na większy skok to pewnie przód roweru się podniesie i trochę geometria ramy się zmieni. muszę więc mniej więcej wiedzieć o ile i to jest właśnie ta odległość o którą pytałem. bo może nie 100mm tylko 800 lepiej będzie kupić... a możesz dać mi namiar na ten znajomy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Moj spinner jest 80-100... Trzymaj: http://www.spinner-usa.com/en/products/?method=detail&aid=425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) no fakt, 80/100... tylko ja szukam takiego pod v-brake... http://www.spinner-usa.com/en/products/?method=detail&aid=357 Edytowane 20 Lutego 2015 przez marco1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Niestety ja wyroslem juz z V-brake i korzystam z hamulców tarczowych hydraulicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ja zrobiłem przeróbkę i jeszcze nie wyrosłem...http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/5975-kross-navigo-2-29er-by-marco/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Kiedys myslalem o takiej hydraulice... ale jednak gorzej hamuje w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi