Skocz do zawartości

[Bidon] Jaki wybrać do 20zł ?

DJDawidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bidon powerade nie jest dedydowany na rower przez co nie pasuje do niektórych koszyków. Jeśli nie koniecznie musi być bidon polecam butelkę z Oshee. Bidonu niestety nie zaproponuje bo nie używałem nigdy żadnego.

Napisano

djinsekt a jak ze "śmierdzeniem" oraz posmakiem plastiku/gumy przy tym modelu KELLYS KAROO 4k +koszyk alu deone 2k

Jak bidon leży w tym koszyku, nie uprawiam downhillu i nie skaczę bóg wie jak na tym rowerze ale czasem się zdarzą jakieś większe wstrząsy. Nie chciałbym zbierać go z ziemi na każdym większym wyboju.

Bo jak nie to to już trzeba iść na całość i kupować to co polecają koledzy w innym wątku - kosmiczne technologie które kosztują po 40zł+. Nie ma sensu zadowalać się półśrodkami - albo znaleźć coś taniego i akceptowalnej jakość albo bulić...

Napisano

Witaj na forum:) Tak szczerze mówiąc to do kwoty 20zł każdy bezie niemal identyczny czy to pod względem jakosci wykonania czy też pojemności. Poszukaj w kilku sklepach interentowych z akcesoriami rowerowymi,wybór jest naprawdę szeroki.

Napisano

djinsekt a jak ze "śmierdzeniem" oraz posmakiem plastiku/gumy przy tym modelu KELLYS KAROO 4k +koszyk alu deone 2k

Jak bidon leży w tym koszyku, nie uprawiam downhillu i nie skaczę bóg wie jak na tym rowerze ale czasem się zdarzą jakieś większe wstrząsy. Nie chciałbym zbierać go z ziemi na każdym większym wyboju.

Bo jak nie to to już trzeba iść na całość i kupować to co polecają koledzy w innym wątku - kosmiczne technologie które kosztują po 40zł+. Nie ma sensu zadowalać się półśrodkami - albo znaleźć coś taniego i akceptowalnej jakość albo bulić...

Wyparzyłem go w różnoraki sposób i nie ma jakiejś tragedii. Napoje smakują "po swojemu". W koszyku mieści się idealnie. Miałem brać bez koszyka ale popełniłbym błąd gdyż do standardowego od BTwin nie pasował. Tylko się porysował od wkładania do koszyka. Ale wole to niż miałby mi wypadać. :)  A po laskach czasem śmigam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...