rudolf Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 witam, pytanie pewnie co dla niektórych głupie i oczywiste, ale mi chodzi o to jaką maksymalną oponę "zmieszczą" takie hamulce? czy są tu jakies obostrzenia? [powiedzmy że obręcz jest w stanie zmieścić nawet 2.0 koła] a może też chodzi o kwestie budowy samego widelca, bo w niektórych się zmieści a w niektórych nie... pytam się o to bo mam zamiar zamienić mojego mtb na taką hybrydę lapierre a będę chciał na pewno założyć nieco szersze opony takie do 38mm [1.5-1.6] czyli jakieś semislicki, a w tym rowerze sa pivoty [czego pierwotnie nie zauważyłem ze względu na moje małe doświadczenie;)] thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Wszystko zalezy od budowy ramy/widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.