Galica Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam. Dzisiaj pojeździłem trochę w błotku no i niestety po powrocie do domu zauważyłem, że strasznie coś hałasuje w korbie. Pewnie jakiś piasek się tam dostał czy coś. Chciałem ją rozkręcić, ale coś nie idzie, a nie chcę nic uszkodzić W korbie z prawej strony idealnie mi pasował imbus 10. I udało mi się odkręcić go o pół obrotu i ani trochę dalej. Nie chce za dużej siły w to wkładać żeby czasem nic nie przekręcić. Tak to wygląda A tak z lewej strony (ten niewyraźny napis to: "Do not remove"- więc nie ruszałem): Docenię każdą pomoc, bo nie chciałbym jeździć z jakimś szorowaniem i prawdopodobnie bym tylko bardziej napsuł
Fenthin Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.