michalMtBXcT Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam czy ten bidon nada się na użytkowanie ok miesiąca może mniej (głownie asfalt) http://allegro.pl/isostar-bidon-650ml-rozne-modele-do-izotonikow-i4152395839.html .nie podawajcie mi innych bo nie stać mnie na razie ,wydałem sporo kasy na inne części . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ten bidon nada się aż do zgubienia lub zniszczenia go. Niekoniecznie nastąpi to w ciągu jednego miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Uwaga na nieszczelne egzemplarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 bidony isostara to jedne z lepszych ze względu na praktyczny brak dodatkowych efektów smakowych plastiku, co spotyka się w wielu innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Pod warunkiem, że nie będzie przeciekać. Miałem takie dwa, jeden gubił wodę, mimo mocnego dokręcenia. Co do opinii Iza121 to się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalMtBXcT Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 a który model wybrać 1 czy 2 ? Co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jeżeli przecieka na gwincie to można ratować się kupionym o-ring'iem, albo taśmą teflonową. po mojemu 2, bo możesz otworzyć zębami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Kup oba, to tylko 5 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalMtBXcT Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 tak zrobię kupie dwa różne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 2 możesz otwierać zębami, ale połykając przy tym błoto zgromadzone na ustniku. 1 musisz otwierać ręką, ale piach przynajmniej nie chrzęści między zębami. Kwestia preferencji i terenu w jakim jeździsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 A ja się zastanawiam, czy w wypadku tak niskiej półki cenowej w ogóle jest sens kupować bidon? Nie lepiej kupić sobie Oshee, wypić napój i tak wozić wodę? Ustnik osłonięty, ale bez problemu da się otworzyć zębami, koszt niespełna 4 zł i jeszcze 0,7l napoju gratis dostajesz. Jak dla mnie jedyną wadą rozwiązania jest to, że niektóre typy koszyków nie lubią się z kształtem butelki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 @up O to to. Robię podobnie. Tą butelkę uzupełniam wodą jeszcze ze dwa-trzy razy, a potem wyrzucam zamiast myć bidon, nie chce mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Plusik dla oshee, też tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.