nimueg Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam, kupiłam zapięcie na szyfr TCZP000160 i niestety nie potrafię ustawić w tym nowego szyfru. Czy ktoś z Was miał z tym zapięciem do czynienia i wie co robić?
lyndowss Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Chcesz ukraść jakiś rower? Jeżeli faktycznie kupiłeś tą blokadę to chyba masz instrukcję obsługi, więc tam powinno być wszystko napisane.
nimueg Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 Problem w tym, że instrukcji nie było i nie, nie planuję ukraść roweru. Mam blokadę z defaultowo ustawionym szyfrem na 0000 i nie potrafię go zmienić na inny. Mogę wysłać zdjęcie samejgo zapięcia i opakowania, żeby udowodnić, że nie planuję porwać czyjegoś roweru, jeśli chcesz.
lyndowss Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Z resztą, pewnie jest jakaś kombinacja. Pewnie trzeba wbić ten ustawiony teraz szyfr, a potem jeszcze, albo coś wcisnąć jeżeli są jakieś przyciski i ustawić własny. Dzwoń do producenta i się pytaj. Tak bezie najszybciej i najpewniej.
PjeseczeQ Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Pewnie tak jak tu : Swoją drogą to lepiej kup w końcu zabezpieczenie przeciwkradzieżowe, a nie sznurek...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.