Gość BarteX88 Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Znalazłem piękny rowerek na Shimano 105 RED BULL PRO 2000. Po przeliczeniu na polskie złotówki wyniesie 3830 zł (kurs 3,85). Mniam, już na niego zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 zapraszam na test szosówek o którym wyżej wspominałem TEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 zapraszam na test szosówek o którym wyżej wspominałem TEST wow, naprawde dzięki test jest super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek996 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam. Jestem zapalonym i szczęśliwym użytkownikiem roweru (składanego) Author Traction. Jednak pokonując kilometry brakuje mi w nim dynamiki, możliwości rozwinięcia większych prędkości rzędu 80 km/h (podczas zjazdu). Dlatego planuję zakup, a raczej złożenie roweru szosowego. Nie chcę kupować gotowca bo są za drogie i na kiepskim osprzęcie (Sora lub 2200). Moje pytanie brzmi czy jest możliwość zbudowania kolarki za max. 2600 zł na Shimano 105 wymieszanym z Tiagrą. Chodzi mi o to aby rower miał te 30 biegów (czyli przerzutki 105 a piasty, hamulce itp Tiagra). Opiszcie więc swoje szosówki (do 2600 - 2700 zł), jakie prędkości na nich wywijacie (na prostej bez ściemniania) i (jeśli to możliwe) ile ważą. Swój rower chciałbym zbudować na ramie Author A3306 (jakieś przywiązanie do tej marki). Czy będzie to słuszny wybór ?? Ps. pewnie i tak o czymś zapomniałem :glare: Ps2. sorry że tak się rozpisałem już wiem o czym zapomniałem jaki rozmiar ramy do mojego wzrostu 180 cm ?? Roczny SCOTT S4 na 105 ( gosciu dodal nowe manetki i przezutki ) za 2800..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Roczny SCOTT S4 na 105 ( gosciu dodal nowe manetki i przezutki ) za 2800..... Eee... ale ja chcę mechanizm korbowy 105, koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mamy 2 tematy o rowerach za 2500 ten zamykam http://www.forumrowerowe.org/rower-Witam-p...zem-t22390.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.