Dydym Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Witam Do sprzedania mam sztyce BOPLIGHT RACE 27.2 350MM, stan idealny, widoczna malutka ryska od montazu w ramie, sztyca z offsetem 30mm. Bardzo lekka (wage widac na zdjeciach) a zarazem bardzo wytrzymała. Sztyca posiada bardzo wygodna regulacje nachylenia siodełka za pomoca pokrętła. Cena jaka mnie interesuje to 80zl z wysyłka (cena do małej negocjacji :-) ). Mozliwy odbior osobisty w Poznaniu.
gajutrw Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Pokaz zdjecie tej sztycy. Bylbym zainteresowany.
Dydym Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 Sorry napisałem że wage widać na zdjęciach, ale nie wstawilem linka do zdjęc Proszę bardzo: FOTKI SZTYCY
Dydym Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Cana leci na łeb na szyje :-) 70zl z przesylką Zapraszam :-)
Mod Team Maniak Napisano 16 Maja 2014 Mod Team Napisano 16 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.