michalcz4 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam Zakupiłem w tym roku rower Kross Hexagon X2 i niedawno z ciekawości zobaczyłem co czai sie pod gumowymi osłonkami amortyzatora i zobaczyłem amortyzator ze sprężyną znajdującą się na zewnątrz co mnie zszokowało bo nie wiedziałem czy jeszcze stosuje się takie konstrukcje.Katologowo zostało podane, że amortyzator to Sr Suntour M3010AL, sprawdziłem w google i wygląda inaczej tzn nie posiada zewnętrznej sprężyny i teraz nie wiem czy posiadam ten amortyzator, który został podany katologowo na stronie sklepu czy ktoś go podmienił i poprostu mnie wyruchał... Z góry dzięki za pomoc, jest to mój pierwszy post na forum
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.