megaPLayer Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przedstawię sprawę prosto: Jeździłem dosyć długi czas w piachu(czasami padał deszcz) no i z tego wynikło, że amortyzatory przednie się tak jakby zacięły. Jestem początkujący w jakimkolwiek serwisie roweru więc pytam was jak to naprawić/wyczyścić ? Dodam, że rower to nawet nie jest niska półka i nie chce w niego pakować pieniędzy wiedząc, że i tak będzie do... Tak na chłopski rozum to czy nie wystarczyłoby najprościej wlać tam wodę oczekując, że piach wyleci razem z nią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 A tą wodę to jak i gdzie chcesz wlać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Karcher da radę każdej uszczelce I cóż, wlewanie dodatkowej wody do środka amortyzatora to drugi najgłupszy po "polerowaniu" goleni kątówką pomysł, na jaki można wpaść. Widelec trzeba rozebrać, usunąć syf, który nazbierał się wewnątrz, nasmarować i skręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaPLayer Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 A smarować to czym ? @edit: A ktoś wie może jak taki "noname" rozkręcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 rower to nawet nie jest niska półka A myślałem, że widelec. Co tam masz włożone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluskff4 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 daj jakas fote jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.