Skocz do zawartości

[rama] kands maestro jaki rozmiar ramy

zaraman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

prosze o podzielenie się informacją jaki będzie odpowiedni rozmiar ramy dla mnie. Wzrost 183, waga 83, odleglosc w rozkroku do ziemi od jajek 84-5. Wedle wyliczen wychodzi na rame 21, chciałem się dopytać kto stał pod podobnym dylematem i jaką ramę wybrał. Bardziej jestem za ramą 21, ale nie chcialbym przesadzic z rozmiarem. Z gory dzieki za podpowiedzi.

Pozdrawiam

Napisano

Zamawiaj 21", najwyżej odeślesz jak będzie za duża.

:wallbash:

Mam 182 cm, też wychodziło mi z rozpiski 21". Przymierzyłem w sklepie i był zdecydowanie za duży. Kupiłem 19" i jest w sam raz.

Napisano

Jeżeli masz rzeczywiście 84 85 to 21 będzie dobra ja mam 186 i 84 jest w sam raz ale jeżeli źle zmierzyles i chcesz jeździć w jeansach to może być za duza

Napisano

Pozwól, że podłączę się pod temat. Wzrost 170cm, noga 68-9cm. Rama maestro 19" będzie dla mnie dobra czy jednak celować w lazaro integral 17"?

Napisano

Jeżeli masz rzeczywiście 84 85 to 21 będzie dobra ja mam 186 i 84 jest w sam raz ale jeżeli źle zmierzyles i chcesz jeździć w jeansach to może być za duza

zmierzylem jeszcze raz wychodzi 85, mam stroj rowerowy, zadne jeansy nie wchodzą w gre. Ile masz przeswitu od ramy gdy stoisz z rowerem?

:wallbash:

Mam 182 cm, też wychodziło mi z rozpiski 21". Przymierzyłem w sklepie i był zdecydowanie za duży. Kupiłem 19" i jest w sam raz.

jaka masz dlugosc nogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...