mbiker19 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć co ile czasu lub KM powinno się wymieniać dętki. Dodam że rower kupiłem w kwietniu zeszłego roku i przejechałem już na nich ok. 7tys KM. Czy pasowałoby je wymienić bo mam te same od nowości.
Rocky98 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Jeżeli nie jest uszkodzona, czyli nie schodzi z niej powietrze przez dłuższy czas, to nie ma powodu do jej wymiany.
Geiger Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Patrząc z perspektywy producenta dętek: Im częściej tym lepiej. każdy powód jest dobry Patrząc z perspektywy użytkownika: Jaki jest sens wymieniać dobrą dętkę ?
Mod Team Puklus Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 25 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.