dovectra Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 CZesć Mam ładną ramę retro mtb.- lata 95-97 (niemiecka) fotki niebawem. Cro-moly pełne wszystkie rurki , razem z widelcem (sztywny), - nie ceniowana. rozmiar 51 cm (20,5 cala) stery 1 cal (czarne w komplecie, super stan) Kolor ciemny fiolet, lakier stan db + sztyca 26 mm, pod cantilever. suport bsa 68 mm dolne prowadzenie linek przerzutki przedniej , jest ślizg. pod retro albo miejsko wiejskiego pomykacza. Nazwa jakoś nic mi nie mówi, ale rower miał pełne alivio model zaraz po STX-ach. Czyli pewnie jakiaś niszowa manufaktura. cena, - 45 zł, przesyłka pewnie ze 25 zł?? do oglądania w W-wie Włochach. mogę alu sztycę oryginalną za dychę dorzucić. mam też przerzutki alivio tył -przód od niego, za 10 - zl 20 złodaam , stan bdb. i canti alivio stebrne pozdro
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.