Gabrys94 Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam, szukam opony 26x2.25 na tył.Przeznaczenie to głównie teren (góry, lasy) Zależy mi.by była dość dobra i w przystępnej cenie. Co byście mi poradzili w kwocie do 100zł? Z góry Dziękuję za pomoc.
CMIK Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Jakie góry i jakie lasy? Niezawodna, dobra i w przystępnej cenie, ale dość rzadka i dokładnie 2,25 CST Caballero. Oczywiście wszelkiego rodzaju Schwalbe- jeśli góry to Nobby Nic, może Continental Mountain King II, ew. mniej agresywny i bardziej śliski XKing. Kenda Nevegal, Geax Saguaro, Geax Barro Mountain i wiele wiele innych. Powinieneś sprecyzować jaki teren, warunki, jaką oponę miałeś do tej pory i co Ci w niej pasowało, a co nie.
BajkowiecxD Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 O tak,schwalbe nobby nic bardzo polecam,super oponki Mam na sprzedaż uzywaną,jeszcze sporo bieznika,26x2.25 za 30 ziko wersja permofrance
Gabrys94 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 Góry takie jak Gorce, głównie po gorcach jeżdżę.
beskid Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Idealnie nie trafisz nigdy bo takie są góry. Zwłaszcza jak jeżdzisz w każdych warunkach. Ale z racji jednak na większe jak to zwykle bywa ilości błota celuj w wymienioną wcześniej Kenda Nevegal. Jej istotną wadą jest waga ale to już zależy czy Ci to przeszkadza. Inna porównywalna opcja to też wspomniane Conti Mountain King.
Gabrys94 Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za pomoc raczej chyba zostane przy tej kendzie, waga nie odgrywa aż takiej roli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.