Mały Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 No więc od kilku dni podczas pedałowania słysze bardzo denerwujące trzaski :029: . Jadąc na luzie lub kręcąc korbami do tyłu nic nie słychać. Szukająć przyczyny natrafiłem na luz na bębenku. I tu moje pytanie. Jak rozebrać ten bębenek ? Nie widze nigdzie miejsca, w którym miałby się on odkręcać :glare: . Piasta to Formula na zwykłych kulkach i konusach (modelu nie wiem), jeśli miałoby to w czymś pomóc. Mam nadzieje, że doczekam się pomocnych i konkretnych odpowiedzi, bo chciałbym jutro pojechać na jakąś traskę, wieć koło pasuje dziś zrobić . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dobra, tata mi już naprawił to koło . Prosiłbym jakiegoś moderatora lub administratora o usunięcie tego tematu. Nie ma w nim żadnej odpowiedzi, która mogłaby sie komuś przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.