BikeMax Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 W tamtym sezonie kupiłem rower bardzo złej produkcji chcę oddać go do naprawy i mam pytanie ile mnie to wyniesie?-Naprawa/wymiana przerzutek-Wymiana Manetek-Wymiana Hamulców-Wyśrodkowanie kół -Nowy łańcuch
Mod Team michuuu Napisano 24 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2014 Jak by było wiadomo jakie są a jakie mają być to nie byłoby wróżenia z fusów.
BikeMax Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 W tamtym sezonie kupiłem rower bardzo złej produkcji chcę oddać go do naprawy i mam pytanie ile mnie to wyniesie? -Naprawa/wymiana przerzutek -Wymiana Manetek -Wymiana Hamulców -Wyśrodkowanie kół -Nowy łańcuch Wszystkie części w tym rowerze to jakieś nonamy i nie wiem na jakie wymienią ;c
BikoBiko Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Wymienią na takie za jakie zapłacisz, więc to Ty decydujesz. Póki nie podasz co masz to my nadal z fusów...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.