Skocz do zawartości

[Torba] Torba podsiodłowa 1,2L

Furian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam na sprzedaż torbę podsiodłową z firmy fastrider. Kupiłem ją w sierpniu 2013r. za 29.90. Sakwa była mało używana na rowerku tylko jakieś kilkanaście razy. Cena jaka mnie interesuje na dzień dzisiejszy dla forumowiczów to skromne 15zł + wysyłka (najlepiej odbiór osobisty). Wymieniłem z mocowania lipną firmową śrubę która po pierwszej jeździe nie wytrzymała i się złamała na inną z większym współczynnikiem wytrzymałościowym lecz kosztem tego, że nie da się regulować torby w górę czy w dół. I tak jak dla mnie to było zbędne bo jak dało się więcej rzeczy do sakwy, a zarazem byłą cięższa to po prostu sakwa opadała pod wpływem ciężaru i grawitacji. Wymieniona śruba trzyma stałą pozycję sakwy co jest na pewno lepsze. Powodem sprzedaży sakwy jest jednak zmiana na torbę przyczepianą do ramy.

https://plus.google.com/u/0/photos/106428802712085558566/albums/6005520690970607073

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...