tomexior Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Miałem właśnie zamiar kupić magnum 3001 ale w rzadnym sklepie go obecnie nie ma. Najwcześniej po majówce, a potrzebuje zabezpieczenia wcześniej. Tak więc jakie są róznice między tymi dwoma modelami? Warto kupić 3003? Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz.
PjeseczeQ Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Polecam Kryptonite Evolution series 4 LS - oczywiście wytrzymuje bardzo dużo, a poza tym dobry uchwyt w zestawie, łatwy do konserwacji zamek, klucze dobrej jakości, Key Safe Program. Taniej - OnGuard Brute - stal pewnie nieco gorsza, za to grubsza, mniej uniwersalne mocowanie, bardziej dziadowskie klucze w moim odczuciu.
tomexior Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Napisano 23 Kwietnia 2014 Kryptonite jednak trochę drogi i cięższy. Już się zdecydowałem na Magnum 3001 tylko nie wiem czy 3003 jest w jakiś sposób gorszy?
rowerzysta01 Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 @tomexior Róznica polega na tym ze jedna to jest wersja standardowa, a druga to mini + linka, reszta specyfikacji ta sama
endrju27 Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Stal Magnuma/Onguard jest tej samej jakości co Kryptonite, bez obaw. http://gizmodo.com/5922074/the-best-bike-lock Testowane zarówno Evolution 4 jak i Pitbull ( a Brute oczywiście dużo lepszy, chociaż kątówce nic się nie oprze, cholernie drogi Kryptonite New York pada po 4 minutach a celem jest wytrzymanie 5 )
tomexior Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Napisano 23 Kwietnia 2014 @tomexior Róznica polega na tym ze jedna to jest wersja standardowa, a druga to mini + linka, reszta specyfikacji ta sama to nie jest chyba wersja mini bo rozmiar jest ten sam w co 3001. Ale dzięki zdecydowałem się na 3003
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.