Skocz do zawartości

[zabezmieczenia] MAGNUM 3001 VS MAGNUM 3003 róznice

tomexior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem właśnie zamiar kupić magnum 3001 ale w rzadnym sklepie go obecnie nie ma. Najwcześniej po majówce, a potrzebuje zabezpieczenia wcześniej.  Tak więc jakie są róznice między tymi dwoma modelami? Warto kupić 3003? Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz. :)

Napisano

Polecam Kryptonite Evolution series 4 LS - oczywiście wytrzymuje bardzo dużo, a poza tym dobry uchwyt w zestawie, łatwy do konserwacji zamek, klucze dobrej jakości, Key Safe Program.

Taniej - OnGuard Brute - stal pewnie nieco gorsza, za to grubsza, mniej uniwersalne mocowanie, bardziej dziadowskie klucze w moim odczuciu. 

Napisano

Kryptonite jednak trochę drogi i cięższy. Już się zdecydowałem na Magnum 3001 tylko nie wiem czy 3003 jest w jakiś sposób gorszy?

Napisano

@tomexior Róznica polega na tym ze jedna to jest wersja standardowa, a druga to mini + linka, reszta specyfikacji ta sama
to nie jest chyba wersja mini bo rozmiar jest ten sam w co 3001. Ale dzięki zdecydowałem się na 3003

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...