Odie Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Czesc, Mam takie pytanie - otoz mam amortyzator Reba, do ktorego kupilem tarcze Ashima Airotor 180 mm. Przez wlasne gapiostwo zapomnialem ze musze kupic do niej adapter. Poczytal na forum, ze np. takie adaptery sa dobre, bo maja osobno gwinty na mocowanie do widelca, i osobno gwinty na mocowanie hamulca. Pytania mam jak nastepuje: 1. Czy ten adapter bedzie pasowal do Reby + Ashima Airotor 180mm? http://www.bikecenter.pl/p6415,magura-adapter-180mm-przod-pm-pm.html 2. Niestety, srub nie ma w zestawie. Jakie wiec powinienem kupic? M6? O jakiej dlugosci? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tak będzie pasował,rzeczywiście są to bardzo dobre adaptery tzn.ten typ. Dopytaj o śruby bo często nie ma na zdjęciu a w komplecie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No wlasnie pytalem, i uzyskalem odpowiedz, ze nie ma w zestawie i musze kupic osobno. problem w tym, ze w bikecenter ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Tak to rozmiar M6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.