massxx Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam Interesuje mnie zakup kasku do w/w kwoty. Po ostatniej wizycie w intersport, gosport wpadł mi w oko kask uvexa z serii supersonic. Czy warto brać go za tę kwotę. Czy znajdą się inne propozycje. Tak na dorbą sprawę kaski z tej półki cenowej poza kolorami, wielkoscią i umiejscowieniem otworów wentylacyjnych niczym sie chyba nie różnią? Jeszcze mała specyfikacja: Siatka przeciw owadom Antyalergiczne wkładki wewnątrz kasku Waga od 285 g Ruchomy daszek Aż 23 kanały wentylacyjne Spełniający normy: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC 2 rozmiary skorupy System Monomatic, ułatwiający regulację paska podbródka Technologia double inmould, która chroni przed wstrząsem, zachowując przy tym lekką i stabilną konstrukcję Jeżeli macie inne zdanie lub propozycję do innych modeli to zapraszam.
Geiger Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja użytkuję od jakiegoś czasu kask LAZER o2 jak w poniższym linku. Bardzo go sobie chwalę i polecam od siebie Bardzo dobra wentylacja i znakomity system trzymający kask na głowie. Poczytaj o nim więcej. Jest w dobrej cenie na allegrogo ;P http://allegro.pl/kask-lazer-o2-xc-big-czarno-bialy-roz-61-64-i4161605365.html
Baltazaros Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Specialized tactic II. Wentlacja 5/10 przedłużony tył co daje większe bezpieczeństwo, daszek, wygodny. Adresowany bardziej do jeżdżących AM aczkolwiek myślę ze sie sprawdzi. Chyba że jeździsz bardziej lajtowo to bierz w/w również miałem z nim do czynienia niestety nie w praktyce, ale mocno sie nad nim zastanawiałem, z tym że zacząłem jeździć bardziej agresywnie i wybrałem kask speca.
madluki Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Mam praktycznie nowy kask Mavic Plasma w rozmiarze L. Grafitowy Jeszcze na gwarancji. Oddam za 250
iza121 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 gosport wpadł mi w oko kask uvexa z serii supersonic. jeśli wygodny to brać jeśli nie to szukać innego modelu. Ja mam już drugi kask tej firmy z tym, że model Xenova porządnie wykonane, pierwszy został stestowany na kamieniu, głowa cała
Arturo1 Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Witam Interesuje mnie zakup kasku do w/w kwoty. Po ostatniej wizycie w intersport, gosport wpadł mi w oko kask uvexa z serii supersonic. Mam i polecam. Wygodny i super leży na mojej kwadratowej głowie
biegacz1 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Fajnym kaskiem jest Force Road. Ceno dość przystępny, bo chodzą po 189zł. Niby wersja Road, ale jest dokładany daszek. Nawet na forum jest jego recenzja. Wydaje się naprawdę fajnym kaskiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.