rybciasum Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Manitou Skareb 80mm Platinum SPV na sprzedaż, wersja v-brake+disc, pivoty w komplecie, stan bdb+, zero luzów, wycieków, jestem drugim właścicielem, pode mną nie widział gór/soli/śniegu/maratonów, ważę 60-65kg także ciężko nie miał , trzyma ciśnienie, ostatnio pompowałem go pół roku temu, serwisowany raz do roku, cena 450zł do negocjacji. Waga 1485g, z piwotami 1507g. Sprzedaje bo przesiadam się na SIDa.http://pokazywarka.pl/u8rdjn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 sorry za oftop ale sida to już masz czy dopiero planujesz? Bo jeśli planujesz, to moim zdaniem zrobisz krok wstecz jeśli chodzi o tłumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Już mam już mam, no cóż, czasem się trzeba uwstecznić , przesiadam sie na lagi 32mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 zdjęcia goleni od wewnątrz, dzisiaj rozebrałem i przesmarowałem widelec http://pokazywarka.pl/ixmy3x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Sprzedany - do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.