Sikor Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Czołem! Mam następujący problem. Jak w każdym Romecie, z lat osiemdziesiątych jest u mnie suport klasyczny (z bieżniami wbijanymi w mufę). Niestety wybór korb do osi suportu na klin jest mizerny, więc przydałoby się to wymienić na wkład suportowy. Problem w tym, że mufa nie jest gwintowana. Stąd moje pytanie. Da radę coś dobrać? Może jest możliwość wymiany samej osi, żeby pasowała do klasycznego suportu, a nie miała wycięć na klin tylko kwadrat lub wielowypust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikor Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 To sobie sam odpowiem... Znalazłem w jednym ze sklepów przykurzoną ośkę z gwintem i zakończoną kwadratem. Wziąłem ją na zapas, bo na razie jeden tryb mi wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Eheh - zapytam z ciekawości: to jest składak, jubilat czy co? Sam miałem zabawę swego czasu z takimi sprzętami - i faktycznie trzeba szukać, może gdzieś trafi się na pojedynczą ośkę, ew. w komplecie z resztą suportu, ale trzeba się często-gęsto pytać. Życzę powodzenia w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.