Filipek50 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, Wiecie może gdzie kupie komplet (koszulka + spodenki) Trek Factory Racing ? Jest coś na allegro ale nie ma moje rozmiaru i to chyba podróbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hpolski010 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Fabiana zapytaj Tu masz Radioshacka, też ładne. http://allegro.pl/komplet-radioshack-leopard-trek-rozmiar-m-i4139700096.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort3n Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 No właśnie też chcę sobie kupić komplet Trek Factory Racing i z tego co widzę to na allegro mają podróbki lub jak kto woli "oryginały słabej jakości" a wyczaiłem skąd to biorą i za ok. 170zł mam ten komplet z allegro i jeszcze bluzę z długim rękawem gdzie oni sam krótki komplet sprzedają +- za 200zł, wie ktoś może skąd dostać orginał albo ile by kosztował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ten Radioshack obok Radioshacka nawet nie leżał. Kolory blade,wkładka zupełnie inna,brak kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort3n Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Wiem, znalazłem stronę gdzie taki komplet można kupić za 50$.. Więc cena mówi sama za siebie, ale skoro moja przygoda z rowerami zaczęła się od zeszłego poniedziałku to nie chciałbym od razu płacić za ubranie 1000 złotych, a ten czarny komplet Trek Factory mnie "urzekł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.