Moby Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Hej, przekonalem sie juz do obcislych spodenek z wkladka, wszystko, byle juz skonczyly sie wszelkie obtarcia ;> Z zamierzeniem kupna niedrogich spodenek pojechalem do decathlona. Poszedlem na stoisko z rowerami, a tam.... szorty kolarskie za 50zl. Patrze, a to luzne szorty z pampersem za 50zl. Przymierzylem i zdecydowalem sie na kupno. To moje pierwsze spodnie tego typu i nie wiem jak w innych, ale siatka z pampersem jest odpinana, no i wlasnie nie wiem teraz jak ulozyc pampersa. Szczersza czesc ma byc z tylu czy przodu? Biorac to na logike to szersza czesc bym dal do tylu (z wiadomych wzgledow), ale jak kupowalem to szersza czesc byla z przodu. No i teraz nie wiem jak to ostatecznie ma byc. Jeszcze jedno pytanko, moze sie wydac dziwne, ale jestem w tych sprawach kompletnie zielony poki co. Pod te spodenki zaklada sie bielizne? W wyszukiwarce znalazlem, ze pod te mocno przylegajace do ciala to nie, no i kolejny dylemat.. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Szerszym do tylu . Czy to luzne gatki czy obcisle - z pampersem zawsze bez bielizny - tak jest wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Dzieki za szybka i konkretna odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.