flor3q Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam urwał mi się kabel od licznika mniej więcej na jego połowie długości i próbowałem połączyć ze sobą kabelki czerwony do czerwonego......Lecz licznik nie działa a więc mam pytanie czy da się to naprawić? Ps. Przepraszam za błędy ale piszę ze smartfona
Fenthin Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Co to znaczy "próbowałem połączyć"? Wziąłeś przewody, obwiązałeś je czy może próbowałeś lutować? Dwa, zdjąłeś chociaż izolację?
jakac93 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Pewnie wystarczy zlutować kabelki. Wcześniej przypal końcówki bo pewnie przewody są włóknem i przez to nie chcą się połączyć
flor3q Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 Co to znaczy "próbowałem połączyć"? Wziąłeś przewody, obwiązałeś je czy może próbowałeś lutować? Dwa, zdjąłeś chociaż izolację?. Tak zdjąłem izolacje Lutować też próbowałem ale nic..Sprubuje jutro z rana jeszcze raz zlutować Pewnie wystarczy zlutować kabelki. Wcześniej przypal końcówki bo pewnie przewody są włóknem i przez to nie chcą się połączyć Sprubuje jutro z rana jeszcze raz zlutować
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.