kuku83 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Cześć Słuchajcie, teraz wiem żeby tego nie robić, ale człowiek uczy się na błędach,i bogatszy jestem o kolejne doświadczenie, do rzeczy, chciałem poluzować linkę hamulca tarczowego, i przy odkręcaniu tej śrubki przy manetce przez przypadek wyciekł mi olej, niestety nie zdążyłem jej dokręcić, i manetka jest teraz miękka. napiszcie mi czy konieczna będzie teraz wizyta w serwisie aby to naprawić, jeśli tak, to ile mniej więcej kosztuję naprawa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Teraz musisz odpowietrzyć hamulec. Koszt około 30zł w dobrym serwisie. A tak na przyszłość w hamulcu hydraulicznym NIE MA linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuku83 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dokładnie jak pisałeś MokryxD, impreza kosztowała mnie 30zł. i odpowietrzenie rozwiązało problem. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi