kuku83 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Cześć Słuchajcie, teraz wiem żeby tego nie robić, ale człowiek uczy się na błędach,i bogatszy jestem o kolejne doświadczenie, do rzeczy, chciałem poluzować linkę hamulca tarczowego, i przy odkręcaniu tej śrubki przy manetce przez przypadek wyciekł mi olej, niestety nie zdążyłem jej dokręcić, i manetka jest teraz miękka. napiszcie mi czy konieczna będzie teraz wizyta w serwisie aby to naprawić, jeśli tak, to ile mniej więcej kosztuję naprawa ??? Cytuj
MokryxD Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Teraz musisz odpowietrzyć hamulec. Koszt około 30zł w dobrym serwisie. A tak na przyszłość w hamulcu hydraulicznym NIE MA linki. Cytuj
kuku83 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 Dokładnie jak pisałeś MokryxD, impreza kosztowała mnie 30zł. i odpowietrzenie rozwiązało problem. Temat do zamknięcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi