cziter15 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Hej,Szukam kogoś chętnego na szosowe wypady po okolicach Bydgoszczy lub dalsze. Średnie prędkości jakie utrzymuję to około 27 km/h. Jeżdżę bardzo amatorsko, bez takich rzeczy jak SPD czy pulsometr, ale dużo. Mój rocznik to 93. Od początku roku przejechane ponad 1500 kilometrów. Im więcej ładnej pogody i czasu wolnego, tym szybciej rośnie.Preferuję głównie weekendy, w tygodniu przy ładnej pogodzie jakoś po godzinie 17. Ktoś chętny ? Jeśli tak, to zapraszam na pw. lub gadu-gadu: 5974178Pozdrawiam,Krzysiek
kalisz98 Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Ja bedę mógł się kiedyś przejechać ale najpierw swojego rometa muszę dokończyć
Grosser Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Nie mam szosy, więc Ci nie pomogę, ale przeczytałem wątek i przeczytałem tę chamską wypowiedź dzieciaka z góry i pomyślałem sobie, że młodziak ma problemy.Wejdź na facebooka na stronę kolarstwo w Bydgoszczy, tam znajdziesz sporo ludzi życzliwych i lubiących rower. pozdr. https://www.facebook.com/groups/156472801211768/?fref=ts
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.