hegemon Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Znalazłem ostatnio dość fajną ofertę na Jamisa Exile Comp. Z racji odległości ewentualna transakcja będzie realizowana wysyłkowo. Mam pytanie: jak oceniacie jakość wykonania i dbałość o szczegóły w Jamisach? Jak się ma do Krossa, Cube, Unibike itp? Z góry dziękuję za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Z tego co wiem to ramy klepie Kinesis więc nie ma się co zachwycać ale i też nie ma powodu do narzekania. Ot solidny, budżetowy i bez dwóch zdań oryginalny projekt. Mocna strona jak widzę to piasty i obręcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hegemon Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ale ogólnie jakość wykonania Jamisa stoi na wysokim poziomie? Chodzi mi m. in. o starannośc wykonania itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Przy wyborze swojego 29era brałem pod uwagę Jamisa i o ile pamiętam wypowiedzi innych użytkowników to nie jest źle. Szczególnie za te pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ale ogólnie jakość wykonania Jamisa stoi na wysokim poziomie? Chodzi mi m. in. o starannośc wykonania itp... Zapewne jest tak starannie wykonana jak to możliwe w przypadku klepania ramy przez automatykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi