barbapapa11 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Stwierdziłem, że jednak nie warto składać roweru na ramie z chin. Chyba zakupie coś w PL. zastanawiam się nad: http://allegro.pl/nl-twentynine-carbon-sram-x9-dugast-frm-29er-i4170095504.html. Zastanawiają mnie tylko: hamulce (niby lekkie, ale jak ze skutecznością), amortyzator (ciężki, ale to można wymienić), rama (jak z geo), koła (jak te szytki się sprawdzają). Macie jakieś inne propozycje, ale tylko z fakturą vat. Mam 182cm wzrostu i koło 70kg wagi.
Darek14 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Fakturę VAT na nowy rower otrzymasz prawie wszędzie. Za takie pieniądze można kupić rower od razu z porządnym amortyzatorem.
barbapapa11 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 Wiem, dlatego do nich napisalem jaka oferte mi moga przygotowac na takich komponentach jak chce. Bo rama jest w miate dobre. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Wiem, dlatego do nich napisalem jaka oferte mi moga przygotowac na takich komponentach jak chce. Bo rama jest w miate dobre. Edit. Dostalem odpowiedz i rower na pelnym x7, kolach na aero424 i crestach oraz z reba lub dt xmm kosztowalby mnie okolo 6000zl. Chyba nie znajde lepszej oferty. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
barbapapa11 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 Czy da się znaleźć coś lepszego za mniej więcej 6.5k. Bar Ends: (Rogi) bopligt Brake (Front): (Hamulec przedni) hygia usagi Brake (Rear): (Hamulec tylny) hygia usagi Brake rotors: (Tarcze) hygia usagi Cables: (Pancerze i linki) hygia usagi Cassette: (Kaseta) Sram 1030 Chain: (łanńuch) Sram 1030 Suport aerozine Crankset: (Korby) aerozine x 12 Derlr (Front): (Przerzutka przednia) sram x7 Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) sram x7 Fork: (Widelec) reba rl Frame: (Rama) no limited Grips: (Gripy) jakieś Handlebar: (Kierownica) bontrager xxx Headset: (Stery) jakieś Pedals: (Pedały) cranki Seat: (Siodło) hygia Seatpost: (Sztyca) bontrager xxx Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) jakiś Shifters: (Manetki) sram x7 Skewers: (Zaciski kół) jakieś Stem: (Mostek) kcnc Tire (Front): (Opona przednia) do udtalenia Tire (Rear): (Opona tylna) do ustalenia Tubes: (Dętki) jakieś Wheel Front: (Koło przednie) jn. -Hub: (Piasta) no liited -Rim: (Obręcz) ztr crest -Spokes: (szprychy) aero 424 -Nipples: (nyple) jakies -Rim tape: (Opaska) jakas Wheel Rear: (Koło tylne) jn. -Hub: (Piasta) no limited -Rim: (Obręcz) ztr crest -Spokes: (szprychy) aero 424 -Nipples: (nyple) jakies -Rim tape: (Opaska) jakies
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.