Skocz do zawartości

[Rower] HT do 7000zł

barbapapa11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stwierdziłem, że jednak nie warto składać roweru na ramie z chin. Chyba zakupie coś w PL. zastanawiam się nad:  http://allegro.pl/nl-twentynine-carbon-sram-x9-dugast-frm-29er-i4170095504.html. Zastanawiają mnie tylko: hamulce (niby lekkie, ale jak ze skutecznością), amortyzator (ciężki, ale to można wymienić), rama (jak z geo), koła (jak te szytki się sprawdzają). Macie jakieś inne propozycje, ale tylko z fakturą vat. Mam 182cm wzrostu i koło 70kg wagi.

Napisano

Wiem, dlatego do nich napisalem jaka oferte mi moga przygotowac na takich komponentach jak chce. Bo rama jest w miate dobre.

Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka

Wiem, dlatego do nich napisalem jaka oferte mi moga przygotowac na takich komponentach jak chce. Bo rama jest w miate dobre.

Edit.

Dostalem odpowiedz i rower na pelnym x7, kolach na aero424 i crestach oraz z reba lub dt xmm kosztowalby mnie okolo 6000zl. Chyba nie znajde lepszej oferty.

Napisano

Czy da się znaleźć coś lepszego za mniej więcej 6.5k.

Bar Ends: (Rogi)  bopligt Brake (Front): (Hamulec przedni)  hygia usagi Brake (Rear): (Hamulec tylny)  hygia usagi Brake rotors: (Tarcze)  hygia usagi Cables: (Pancerze i linki)  hygia usagi Cassette: (Kaseta) Sram 1030 Chain: (łanńuch)  Sram 1030 Suport aerozine Crankset: (Korby)  aerozine x 12 Derlr (Front): (Przerzutka przednia)  sram x7 Derlr (Rear): (Przerzutka tylna)  sram x7 Fork: (Widelec)  reba rl Frame: (Rama)  no limited Grips: (Gripy)  jakieś Handlebar: (Kierownica)  bontrager xxx Headset: (Stery)  jakieś Pedals: (Pedały)  cranki Seat: (Siodło)  hygia Seatpost: (Sztyca)  bontrager xxx Seatpost clamp: (Zacisk sztycy)  jakiś Shifters: (Manetki)  sram x7 Skewers: (Zaciski kół)  jakieś Stem: (Mostek)  kcnc Tire (Front): (Opona przednia) do udtalenia Tire (Rear): (Opona tylna)  do ustalenia Tubes: (Dętki)  jakieś Wheel Front: (Koło przednie)  jn. -Hub: (Piasta)  no liited -Rim: (Obręcz)  ztr crest -Spokes: (szprychy)  aero 424 -Nipples: (nyple)  jakies -Rim tape: (Opaska) jakas Wheel Rear: (Koło tylne)  jn. -Hub: (Piasta)  no limited -Rim: (Obręcz)  ztr crest -Spokes: (szprychy)  aero 424 -Nipples: (nyple)  jakies -Rim tape: (Opaska)  jakies

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...