barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie gdzie w mozna najtaniej kupic rebe pod 29" i z rura tapered? Warunkiem jest to, ze musze miec na nia fakture vat? Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez barbapapa11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ja kupowałem u Formickiego RLT .... http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=8656&&id_pod_kat=32&&id_kat=3&&id_pp=131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Drogo, za tyle mozna kupic w airbiku foxa. Chyba, ze dotych powiedzmy 1400zl mozna jakis inny porzadny kupic. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez barbapapa11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Drogo, za tyle mozna kupic w airbiku foxa. Chyba, ze dotych powiedzmy 1400zl mozna jakis inny porzadny kupic. Przecież dokładna cena w dużej mierze zależy od modelu, rocznika oraz wersji tego amortyzatora (wersja BOX/OEM). Do tej kwoty obecnie zdecydowanie wygrywa Manitou Tower PRO. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ale gdzie ja znajde rebe abo manitou za tyle? Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) adamos Ten Tower którego podałeś : http://www.ebay.com/itm/New-2012-Manitou-TOWER-PRO-MILO-MTB-Bike-29er-Remote-Suspension-Fork-Black-100mm-/360615277229?pt=US_Forks&hash=item53f65872ad to raczej nie ma rury tapered ... i wyjdzie drożej niż 1400 zł ... Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Obes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Taniej Reby szukaj tutaj: http://www.kupkolo.cz/vyhledavani/?s=search&submit=search&search=reba+29&submit=searcha Manitacze pojawiają się na ebajcu. Aktualnie nie widzę takiego z taperowaną sterówka i 100mm skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Z tego co looknąłem akurat na kupkolo RLT jest droższa niż u Formickiego, inne owszem - konkurencyjne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 i wyjdzie drożej niż 1400 zł 440$ to jest więcej niż 1400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ale ja potrzebuje z faktura vat. I dlatego jestproblem. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 To szukaj,ależ problem...najlepiej wszystko podane na tacy bo Pan przedsiębiorca potrzebuje fakturę aby odliczyć vat co by było jeszcze taniej niz najtaniej.Piszemy temat a lud szuka ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Szukalem juz wczesniej i najtaniej znalazlem za 1399 i po proatu sie pytam czy znajde moze cos lepszego w tej cenie albo taniej. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Chłopie Reba kosztuje a czemu to wiadomo. Chcesz po coś fakturę czyli wyjdzie tak tanio, że już się taniej nie da. Jak w ogóle można w ten sposób podchodzić do kupna amorka to nie wiem. Masz aż takiego "węża" w kieszeni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) 440$ to jest więcej niż 1400zł? No, jeszcze jakiś VAT + cło ... i ciekawe jaka na to faktura VAT będzie ... Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Obes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Skoro moge kupic taniej to po co przeplacac? Chce po prostu kupic jak najtaniej konkretnyprodukt. Ale widze na tym forum kazdy szuka zaczepki i powodu do klotni. Ale w takim kraju przyszlo nam zyc. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu, że "taniej już się nie da"?? Popatrz po ile chodzą pod koła 26". Nie stać Cię to nie szukaj dziury w całym albo kup używkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Dobra widze, ze nie ogarniacie o co mi chodzi. Jezeli od ceny w sjlepie odejmiecie 40% to wam wyjdzie ile musze zaplacic. A wy mi wmawicie ze na ebayu bedzie taniej. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Szukalem juz wczesniej i najtaniej znalazlem za 1399 i po proatu sie pytam czy znajde moze cos lepszego w tej cenie albo taniej. Cena bardzo dobra. Czy coś lepszego?? Gdyby nawet to każdy podobnej klasy kosztuje podobnie lub więcej i niech by to był Tower czy Minuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi